Bericht versturen
products

Blauw alkalisbestendige glasvezel mesh industrie 80gr/m2

Basisinformatie
Min. bestelaantal: 100rolls
Verpakking Details: Door rollen
Levertijd: binnen 30days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000 Broodjes per Dag
Gedetailleerde informatie
Hoog licht:

Blauw alkalibestendige glasvezel mesh

,

Industrie Alkali-bestendige glasvezel mesh


Productomschrijving

Productbeschrijving:

Alkali-bestendige glasvezel mesh is een zeer duurzaam glasvezel mesh scherm dat is gemaakt van hoogwaardige glasvezel garen. Het biedt uitstekende alkalis-bestendige eigenschappen, brandwerendheid (Klasse A),treksterkte (400-800N/50mm)Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, geel en blauw.en andere toepassingen waarvoor langdurige bescherming tegen de elementen vereist isHet wordt in rollen, kartonnen en zakken geleverd voor gemakkelijk transport en opslag.met een vermogen van meer dan 10 W, vocht en andere corrosieve elementen.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: alkalisbestendige glasvezel mesh
  • Brandwerendheid: klasse A
  • Corrosiebestendigheid: Goed
  • Breedte: 1 m
  • Temperatuurweerstand: 180°C
  • Hoofdmateriaal: alkalisbestendige glasvezelstof, glasvezelversterkend gaas, glasvezel gaasstof
 

Technische parameters:

Parameter Beschrijving
Gebruik Muurversterking, waterdicht, enz.
Corrosiebestendigheid - Goed.
Netwerkkwaliteit Plain weefsel
Maasgrootte 5 × 5 mm
Kleur Blauw
Certificaat ISO, SGS, enz.
Materiaal glasvezel
Brandwerendheid Klasse A
Temperatuurbestendigheid 180°C
 

Toepassingen:

Alkali Resistant (AR) Fiberglass Mesh is een lichtgewicht, temperatuurbestendige, brandbestendige en treksterke nettenet.

 

AR glasvezel mesh wordt veel gebruikt op vele gebieden en toepassingen, zoals brandbestendige isolatie dekens, wandisolatie, dakisolatie en waterdichtheid.Het wordt ook gebruikt in brandwerende wandbekledingDit mesh wordt ook gebruikt in industriële toepassingen zoals filters, zeefmachines en diverse andere industriële producten.AR glasvezel mesh wordt vaak gebruikt in de landbouw als een insectenbestendige net, en in de aquacultuur als fokkooi voor vissen.

 

Vanwege het lichte gewicht, temperatuurbestendigheid, brandbestendigheid en treksterkte is AR-glasvezel mesh een ideaal materiaal voor vele toepassingen en toepassingen.Het kan in verschillende omgevingen worden gebruikt., en is gecertificeerd met vele certificeringen, waardoor het een betrouwbare en veilige keuze is voor veel projecten.

 

Blauw alkalisbestendige glasvezel mesh industrie 80gr/m2 0

Vragen:

Alkali Resistent Glasvezel Mesh Vragen & Antwoorden
V1: Wat is een alkali resistent glasvezel mesh?

A1: Alkali Resistant Fiberglass Mesh is een hoogwaardig, alkali resistent glasvezel mesh dat speciaal wordt gebruikt voor het versterken van cement en gips.Het wordt veel gebruikt in de buitenmuur isolatie systemen, waterdichtheidssystemen en muurversterkingssystemen.

V2: Wat zijn de kenmerken van Alkali Resistant Fiberglass Mesh?

A2: Alkali Resistant Fiberglass Mesh is gemaakt van alkali-bestendige glasvezelgarens, met een hoge treksterkte, uitstekende alkali-weerstand, goede dimensie stabiliteit en hoge temperatuur tolerantie.

V3: Wat is de toepassing van alkalisch bestand glasvezel mesh?

A3: Alkali Resistant Fiberglass Mesh wordt veel gebruikt bij het versterken van buitemuurisolatiesystemen, waterdichte systemen, muurversterkingssystemen,en andere gebieden waarvoor alkalisbestendige materialen vereist zijn.

V4: Wat is de verpakking van Alkali Resistant Fiberglass Mesh?

A4: Alkali Resistant Fiberglass Mesh wordt meestal verpakt in rollen, met een breedte van 10 cm tot 200 cm en een lengte van 10 m tot 50 m.

V5: Wat is de temperatuurtolerantie van Alkali Resistant Fiberglass Mesh?

A5: Alkali Resistant Fiberglass Mesh heeft een uitstekende temperatuurtolerantie, met een temperatuurbereik van -60°C tot +150°C.

Contactgegevens
Sales Manager

Telefoonnummer : +8613613217215

WhatsApp : +8613613217215